Saulius Jakimavičius - naujasis Jonavos skyriaus pirmininkas

Lapkričio 6 d. Darbo partijos Jonavos skyriaus nariai rinkosi į visuotinį rinkiminį narių susirinkimą. Susirinkimo metu darbiečiai sprendė, kas taps naujuoju pirmininku ir ves skyrių į priekį.

Visi Darbo partijos Jonavos skyriaus nariai vienbalsiai palaikė teisininko Sauliaus Jakimavičiaus, buvusio Lietuvos žemės ūkio viceministro ir Lietuvos Respublikos Seimo nario, kandidatūrą.

"Visų pirma - dėkoju Jums už pasitikėjimą. Į šias pareigas žiūriu labai rimtai ir atsakingai. Suprantu situaciją, Jonavos skyriuje jau kurį laiką nebuvo pilnateisio pirmininko. Tad pirmiausia kviečiu visus pasiraitoti rankoves ir dirbti su manimi kartu, kad skyrius grįžtų į vėžias, kad būtų toks, koks buvo prieš kelis metus. Turime susitelkti - tik bendrumas padės pasiekti užsibrėžtų tikslų. Turime puikiai pasirodyti savivaldos rinkimuose, kurie jau visai ne už kalnų,"- į susirinkusiuosius kreipėsi S. Jakimavičius. Susirinkimo metu taip pat buvo išrinkti Darbo partijos Jonavos skyriaus pirmininko pavaduotojai, patvirtinta skyriaus taryba bei kandidatas į merus.

Į susirinkimą atvyko svečiai, tai - Darbo partijos pirmininko pavaduotojai Vigilijus Jukna ir Aidas Gedvilas. Pavaduotojai priminė, jog artėja rinkimai ir motyvuotas, negailintis savo jėgų bei laiko lyderis yra be galo reikalingas. Džiaugėsi, kad būtent Sauliui Jakimavičiui buvo patikėtos skyriaus pirmininko pareigos.