Raimundas Markauskas: Tai ne tik nuveiktų darbų įvertinimas, bet ir didžiulė atsakomybė

„Tai ne tik nuveiktų darbų įvertinimas, bet ir didžiulė atsakomybė,“- sakė praėjusį šeštadienį vykusiame Darbo partijos Alytaus rajono skyriaus visuotiniame ataskaitiniame susirinkime dar vienai dvejų metų kadencijai skyriaus pirmininku vienbalsiai perrinktas Raimundas Markauskas. Nors prieš rinkimus buvo minimos ūkininko Algimanto Žemaičio ir Alytaus rajono Tarybos nario Vytauto Mikelionio pavardės, tačiau kandidatuoti jie atsisakė ir išreiškė paramą iki šiol skyriui vadovavusiam R. Markauskui.

„Šis Darbo partijos Alytaus rajono skyriaus visuotinis susirinkimas į atmintį man įsirėš ilgam. Susirinkęs gausus būrys partijos bendražygių ir draugų dar kartą man patikėjo stoti už Alytaus rajono skyriaus vairo. Dėsiu visas jėgas, jog mūsų skyrius ne tik neprarastų pasitikėjimo gyventojų akyse, bet ir visada būtų žingsniu priekyje,“ - po skyriaus susirinkimo kalbėjo R. Markauskas.

Jis džiaugėsi, kad nors Savivaldybių Tarybų rinkimų rezultatai nebuvo tokie kokių buvo tikėtasi, tačiau skyriaus nariai entuziazmo tikrai neprarado. “Skyriaus nariai nusiteikę aktyviai viešinti Alytaus rajono gyventojų problemas, o mūsų atstovai Taryboje privers valdančiuosius įsiklausyti į visuomenės balsą,” - sakė R. Markauskas.

Ataskaitinio susirinkimo metu taip pat išrinkti ir pirmininko pavaduotojai. Alytaus rajono Darbo partijos skyrius šias pareigas patikėjo V. Mikelioniui, Raimondui Amšiejui ir Deividui Grigaravičiui.

Į susirinkimą atvyko ir Darbo partijos atstovas Seime, mišrios grupės seniūnas Andrius Mazuronis, kurio dėka skyriaus nariai iš pirmų lūpų galėjo išgirsti apie šiuo metu Seime vykstančius valdančiųjų ir opozicijos „žaidimus“. Susirinkimo pabaigoje buvo iškelti kandidatai į kitąmet vyksiančius Seimo rinkimus. R. Markauskas kandidatuos Alytaus apygardoje, o V. Mikelionis – Sūduvos apygardoje. Daugiamandatėje apygardoje be R. Markausko ir V. Mikelionio, savo jėgas išmėgins R. Amšiejus, D. Grigaravičius bei Greta Pileckaitė-Ludavičienė.

Alytaus rajono Darbo partijose gretose šiuo metu yra 152 nariai.