„Darbiečiai“ rinkosi į talką Raseinių Darbo partijos parke

Darbo partijos Raseinių skyriaus nariai balandžio 21 d. pavakarę susirinko į talką Darbo partijos parke. Kiekvieno raseiniškio pagalbos ranka labai reikšminga, todėl „darbiečiai“ nusprendė prisidėti prie pavasarinio švarinimosi darbų.

Darbo partijos parkas įkurtas 2010 metais Raseinių miesto pakraštyje Gintaro kvartale. Kartu su naujojo parko įkūrimu buvo pastatyta parko informacinė lenta, kuriai šiemet sukako 12 metų. Nugairinta saulės, vėjo, lietaus ir sniego, informacinė lenta jau buvo beprarandanti savo pirminę išvaizdą ir atrodė nebeišvaizdžiai.

Darbo partijos Raseinių skyriaus narė Lina Judickienė pasakoja, kad galų gale nuspręsta atnaujinti informacinę lentą ir dėka skyriaus pirmininko pavaduotojo Ramūno Paulausko, pagaminta nauja, moderni informacinė lenta, kuri papuoš raseiniškių laisvalaikio erdvę. „Kol „darbiečiai‘ švarino parką, grėbė pernykščius lapus, genėjo medžius, rinko šiukšles, vyrai statė naują informacinę lentą. Po darbų skyriaus pirmininkas Vaidas Kuzmarskis visus vaišino šilkine koše. Džiaugiamės galėję prisidėti prie mūsų miesto puoselėjimo, o taip pat buvo smagu kartu pabūti, padirbėti, pabendrauti“, - sako L. Judickienė.