Darbo partijos Kėdainių skyriaus pirmininku išrinktas Viktoras Fiodorovas

Antradienį Darbo partijos Kėdainių skyriaus visuotiniame susirinkime skyriaus pirmininku išrinktas ilgametis partijos narys, buvęs Seimo narys Viktoras Fiodorovas.

Naujasis pirmininkas, kalbėdamas apie skyriaus ateitį ir kryptis, kurias norėtų akcentuoti, pabrėžė kelis aspektus. Pirmasis – skirtingų politinių partijų ir judėjimų sutelkimas bendram darbui.

„Esame pasiruošę dirbti su visomis partijomis ir judėjimais, kurių pagrindinis tikslas - Kėdainių rajono ir jo gyventojų gerovė. Palaikysime kryptingas ir geras idėjas, nesvarbu koks politikas ar organizacija jas teiks, svarbu, kad tai būtų naudinga mūsų gimtam rajonui. Manau, kad pats laikas baigti tas nuolatines ir niekur nevedančias politines rietenas ir asmeninių ambicijų tenkinimo lenktynes. Būsime tie, kurie savo ilgametę patirtį rajono politikoje išnaudos tam, kad suvienytų skirtingų pažiūrų žmones bendram darbui“, - teigia V. Fiodorovas.

Pirmasis to įrodymas – į susirinkimą pakviesti visų partijų atstovai, meras.

Antrasis aspektas, kurį iškėlė naujasis skyriaus pirmininkas - atvirumas. Anot jo, skyriaus nariai ir skyriaus tarybos nariai dalyvaus visų svarbiausių klausimų priėmime, į jų balsą bus įsiklausoma, o nuomonė – vertinama.

„Taip pat sudarysime visas galimybes visuomenei ne tik stebėti ir vertinti mūsų tarybos narių darbą, bet ir teikti pasiūlymus rajono tarybai per juos. Juk esame tie, kurie gali padėti spręsti problemas, išklausyti ir padaryti viską, kas mūsų jėgose, kad rajono žmonės didžiuotųsi gyvendami čia“, - kalba naujasis skyriaus pirmininkas. Darbo partijos Kėdainių skyriaus pirmininko pavaduotoju išrinktas buvęs rajono meras, savivaldybės tarybos narys Rimantas Diliūnas.

Šiuo metu skyrius vienija apie 300 narių, rajono savivaldybės taryboje dirba 4 partijos nariai.