Kauno mieste patvirtintas Darbo partijos kandidatų į savivaldybės tarybą sąrašas

Penktadienį, gruodžio 7 d., Darbo partijos Kauno m. skyriaus nariai rinkosi į labai svarbų ir kartu šventinį visuotinį narių susirinkimą.

Daugiau kaip 100 darbiečių patvirtino Kauno miesto kandidatus į 2019 m. savivaldybės tarybos narius, paminėjo 15 -ąjį Darbo partijos gimtadienį ir artėjančias gražiausias metų šventes.

Gausus būrys bendraminčių išreiškė pasitikėjimą skyriaus pirmininku M. Maule, kuris tapo Darbo partijos kandidatu į Kauno miesto savivaldybės tarybos narius-merus.

„Mūsų komandą vienija bendras siekis – kurti gerbūvį čia - Kaune. Įvairių profesijų ir kompetencijų žmonės dirbs tam, kad kiekvienas kaunietis galėtų dirbti, užsidirbti, būti naudingas bei vertinamas, norėtų ir galėtų oriai gyventi mūsų mylimame mieste.  Mes vadovaujamės šūkiu „Kaunas – mūsų namai“,“- apie artėjančius rinkimus kalbėjo ir rinkiminę programą pristatė Kauno m. skyriaus pirmininkas ir Darbo partijos kandidatas į Kauno miesto merus Martynas Maulė.

Susitikime taip par dalyvavo Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskich. Tardamas sveikinimo žodį jis pasidžiaugė gausiai susirinkusiu bendrapartičių būriu, palinkėjo būti vieningiems, gerai nusiteikusiems bei ramių, gražių ateinančių švenčių. Džiaugėsi, kad Kauno m. skyrius turi gausią, stiprią ir ryžtingai nusiteikusią komandą.