Kaišiadorių darbiečiai surengė skyriaus pirmininko rinkimus

Liepos 6 d.  įvyko Kaišiadorių darbiečių susirinkimas, kuriame buvo diskutuojama apie skyriaus esamus ir būsimus darbus bei renkamas skyriaus pirmininkas.  Šios Kaišiadorių darbiečiams svarbios dienos nepraleido ir Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskich. Jis aktyviai diskutavo su partiečiais, atsakinėjo į jiems rūpimus klausimus, domėjosi jų kasdienybe, krašto aktualijomis.

“Pirmiausia, sveikinu visus su šventėmis. Labai džiaugiuosi, kad net ir šventinį savaitgalį nusprendėte čia atvykti. Labai džiaugiuosi, kad šiandien čia visi susirinkome. Taip pat tikiuosi, kad šiandien išsirinksite skyriaus pirmininką ir į sąskrydį atvyksite pilna komanda”, - kalbėjo V. Uspaskich.

Pirmininkas susirinkusiems taip pat pristatė Darbo partijos programos pagrindines idėjas ir tikslus. Vienas svarbiausių – pasiekti, kad Lietuva taptų patrauklia šalimi investuotojams. 

“Darbo partijos programa jau yra. Ji puiki, unikali, tokios neturi jokia kita partija. Mes norime, kad Lietuvos valstybė pakiltų į investicijoms patraukliausių šalių penketuką. Pavyzdžiui, dabar vyksta Pasaulio futbolo čempionatas. Ar žinote, kas liko paskutinėje vietoje? Ne. Nes niekam neįdomu. Taip ir Lietuva. Jei esi keturiasdešimtoje vietoje pagal investicinę aplinką– tu esi nepatrauklus ir niekam neįdomus. Tad reikia Lietuvoje kurti patrauklią aplinką verslui”, - sako V. Uspaskich.

Pasak partijos pirmininko, Lietuvoje reikia rimtų pokyčių, o kaip jų pasiekti – numatyta Darbo partijos programoje. Ir situaciją reikia keisti kuo greičiau, nes, pasak jo, nėra normalu, kad Lietuvos žmonės pigiau nusipirkti lietuviškų produktų važiuoja į Lenkiją. 

“Kad 20 eurų pridės prie atlyginimo – niekas nepasikeis, nes kainos juk kyla. Jeigu nebus rimtų pasikeitimų - žmonės emigruos ir toliau”, - sako V. Uspaskich

Po Partijos pirmininko žodžio, skyriaus nariai grįžo prie darbotvarkės klausimų. Darbo partijos pirmininko pavadutojas Aidas Gedvilas paprašė partiečių siūlyti kandidatus į Kaišiadorių skyriaus pirmininkus. Išsiaiškinus visus iškeltus kandidatus, kurių buvo net trys, ir išgirdus jų prisistatymus įvyko balsavimas. Partiečiai nutarė, kad skyriui vadovauti turi Kęstutis Meilutis. Susirinkimo metu taip pat suformuota skyriaus komanda, diskutuota apie artėjančius rinkimus ir galimus kandidatus juose dalyvauti. Susirinkimo metu į skyrių taip pat priimti nauji nariai.

Posėdžio pabaigoje žodį tarė ir naujai išrinktas Kaišiadorių skyriaus pirmininkas Kęstutis Meilutis, kuris partiečiams palinkėjo vienybės.

“Noriu padėkoti už pasitikėjimą. Noriu pakviesti dirbti kaip vienas kumštis, spręsti visas problemas kartu. Kaišiadorių skyrius atgimė. Su tuo norėčiau visus ir pasveikinti bei palinkėti visiems stiprybės”, - partiečiams linkėjo naujasis skyriaus pirmininkas Kęstutis Meilutis.