Išrinkti Šilutės, Panevėžio ir Plungės skyrių pirmininkai

Šią savaitę perrinkti net trijų Darbo partijos skyrių pirmininkai. Dar vienai kadencijai Šilutės skyriaus pirmininke išrinkta Vaida Pocė, Plungės skyriuje darbiečius ir toliau vienys Vytautas Mazrimas, o Darbo partijos Panevėžio miesto skyriui vadovaus naujai išrinktas pirmininkas Alvidas Meištas
 
„Malonu, kad skyriaus žmonės dar sykį išreiškė savo pasitikėjimą, vadinasi, tinkama linkme einame, tęsime darbus kartu ir toliau. Kasmet stiprėjame – su tokiais skyriaus žmonėmis tai išties nesunku. Tad dėkoju jiems už pasitikėjimą dar sykį“, - sako Šilutės skyriaus pirmininkė Vaida Pocė.

Antrai kadencijai išrinkto V. Mazrimo teigimu, gera dirbti su tais, kurių mintys ir vizijos apie bendrą veiklą sutampa. „Tik tuomet, kai visas skyrius žiūri viena linkme, galima pasiekti gerų rezultatų. O Plungės kraštui visi mes norime paties geriausio. Tikiu, kad to ir pasieksime“.

„Panevėžys – aktyvių žmonių miestas, tad kviesiu visus prisidėti prie miesto klestėjimo ir tiesiog būti kartu. Kiekvienas mūsų gali kažką nuveikti – net mažiausias geras darbas yra laukiamas. Juk nuo mūsų visų priklauso, kaip gyvename mes ir mūsų miesto svečiai“, – sako naujasis skyriaus vadovas.

Pirmą sykį skyriaus vadovu išrinktas A. Meištas teigia, kad pasitelks skyriaus senbuvių žinias, patirtį ir sieks padidinti bendraminčių gretas. Sveikiname skyriaus pirmininkus, tikime, kad jų kompetencijos, ryžtingumas ir neabejingumas tam kas vyksta, leis tinkamai atstovauti savo krašto žmonių interesams.