Išrinkti Anykščių ir Radviliškio skyrių pirmininkai

Spalio 16 d. dieną Darbo partijos Anykščių ir Radviliškio skyriuose vyko visuotiniai ataskaitiniai - rinkiminiai susirinkimai, kurių metu vyko ir skyriaus pirmininko rinkimai. Dar vienai kadencijai Anykščių skyriaus pirmininku išrinktas Ričardas Sargūnas, o Radviliškio skyriuje darbiečius ir toliau vienys Jurgis Baublys.

Dar vienai kadencijai išrinkto R. Sargūno teigimu, gera dirbti su žmonėmis, kurie turi bendrą tikslą. „Tik tuomet, kai visas skyrius bendrai dirba viena linkme, galima pasiekti puikių rezultatų. O Anykščių kraštui visi mes norime paties geriausio. Tikiu, kad to ir pasieksime“.
 
„Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad skyriaus nariai išreiškė savo pasitikėjimą ir perrinko mane dar vienai pirmininko kadencijai. Ir toliau tęsime pradėtus darbus. Kasmet stiprėjame – su tokiais skyriaus žmonėmis tai išties nesunku“, - sako Radviliškio skyriaus pirmininkas Jurgis Baublys.

Sveikiname skyriaus pirmininkus, tikime, kad jų kompetencijos, ryžtingumas ir neabejingumas tam kas vyksta, leis tinkamai atstovauti savo krašto žmonių interesam