Į Radviliškio rajono mero postą kandidatuoja Jurgis Baublys

Darbo partijos kandidatas į merus Radviliškio rinkimų apygardoje Nr. 37 – Jurgis Baublys.

Šis vietos žmonėms puikiai žinomas politikas jau 34-ius metus gyvena ir dirba Radviliškyje. Čia gimė ir užaugo jo vaikai, jis pažįsta kiekvieną rajono kampelį ir visas šiam kraštui ramybės neduodančias problemas. Na o svarbiausia yra tai, kad J. Baublys žino, kaip spręsti problemas ir kokius darbus akcentuoti siekiant gerovės savo krašto žmonėms.

„Esu įsitikinęs, kad asmeninė valdžios ir valdininkų atsakomybė už priimtus sprendimus bei rinkimų pažadų įgyvendinimą yra būtina sąlyga, siekiant grąžinti žmonių pasitikėjimą demokratinėmis institucijomis bei įtraukti juos į valstybės valdymą. Todėl gavęs savo rinkėjų pasitikėjimo mandatą sieksiu, kad savivaldybėms būtų perduota atsakomybė, funkcijos ir ištekliai, susiję su vietos gyventojų poreikių tenkinimu. Vienas iš svarbiausių vertybinių uždavinių - užkirsti kelią korupcijai. Todėl mano supratimu, savivaldybės tarnautojai už savo sprendimus turės prisiimti atsakomybę savo turtu ir atlyginimu.“ – savo tikslais dalinasi J. Baublys.

Kaip teigia Darbo partijos kandidatas į Radviliškio merus, šalies regionuose itin svarbus dėmesys verslui. Tad J. Baublys sieks, kad būtų remiamas verslas,  kuriantis naujus gaminius, paslaugas ir naujas darbo vietas. Dėl šios priežasties jis žada didinti smulkaus ir vidutinio verslo fondą, iš kurio remtų darbo vietas savivaldybėje kuriantį smulkųjį verslą. Politikas taip pat pastebi, kad regionuose būtina sukurti palankias sąlygas pirminės sveikatos priežiūros paslaugų kokybei ir prieinamumui gerinti. Todėl žada stiprinti šeimos gydytojo instituciją ir įgyvendinti skatinimo priemones jauniems sveikatos priežiūros specialistams.

„Iš nedidelių miestų ir rajono centrų jauni žmonės neretai išvažiuoja į didmiesčius. Tad noriu sutelkti dėmesį į vaikus auginančias šeimas ir jaunimą. Todėl prioriteto tvarka finansuosime jaunimo ir su jaunimu dirbančių organizacijų projektus. Remsime jaunas šeimas - padėsime joms gauti lengvatinį ilgalaikį kreditavimą įsigyjant būstą, padėsime gauti kompensacijas palūkanoms.

Sieksiu užtikrinti mokymo kokybę, efektyvumą ir prieinamumą. Todėl, pertvarkant mokyklų tinklą, pirmiausiai atsižvelgsime į mokyklos bendruomenės ir aplinkinių gyventojų poreikius. Taip pat matau, kad būtina organizuoti tik kokybišką socialinių paslaugų teikimą. Todėl optimizuosime socialinių paslaugų sistemą, kad ji realiai padėtų likusiam be tėvų vaikui, neįgaliajam ar jo šeimai, senjorui.“ – tokiais pažadais savo krašto žmonėms dalinasi J. Baublys.

Jurgis Baublys gimė 1963 metais Šilalės rajone, vėliau įgijo veterinarijos gydytojo kvalifikaciją, o Lietuvai atgavus nepriklausomybę nusprendė save realizuoti versle. J. Baublys - Veterinarijos farmacijos, Veterinarijos gydytojų asociacijos bei Radviliškio Radvilų bendruomenės narys. 2006 metais jis tapo Darbo partijos nariu, nuo 2018 m. – Darbo partijos Radviliškio skyriaus pirmininkas.

Visus radviliškiečius kviečiame už kandidatą Radviliškio rinkimų apygardoje Nr. 37 Jurgį Baublį pasirašyti el. būdu:https://www.rinkejopuslapis.lt/kandidatu-sarasu-iskelimo-paremimas45/-/paremimas/46776