Giedrius Bindza. Visos kliūtys įveikiamos

„Gabiu jaunimu reikia tikėti“, ne vieną sykį yra sakęs Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskich, nuolat tiesiantis ranką jaunoms būsimoms politikos žvaigždėms. Ne išimtis ir šie artėjantys Seimo rinkimai – partija atsakingai jiems rengiasi ir derina solidžią patirtį bei jaunatvišką entuziazmą ir ryžtą. Seimas yra ta institucija, kur turi susidurti ir jaunas veržlumas, ir vyresnio amžiaus patirtis, todėl Klaipėdos mieste į Lietuvos Respublikos Seimą kandidatuosiantis Giedrius Bindza neabejoja, kad bendromis jėgomis, kartu su jau patyrusiais „politikos vilkais“ nuveiks daug prasmingų ir svarių darbų.

„Žinoma, vien jaunatviško maksimalizmo nepakanka, todėl nuosekliai sėmiausi žinių – siekiau įgyti patirties ir žinių finansų bei ekonomikos srityse, kad šias žinias galėčiau pritaikyti dirbant politinį darbą“, - pasakoja Giedrius, šiuo metu esantis didelės įmonės apskaitos departamento direktoriumi.

Išrinktas į Seimą Giedrius siektų, kad valstybės finansų politika būtų nukreipta į ilgalaikį tvarumą ir augimą, o ne tik į viešųjų finansų panaudojimą čia ir dabar. Tik taip, anot politiko, bus galima sukurti stabilią, saugią valstybę visiems jos gyventojams.

Giedrius nesitenkina jau pasiektais rezultatais ir siekia papildomai įgyti tarptautiniu mastu pripažįstamą finansų srities kvalifikaciją, juk ateityje planuoja pradėti teikti finansinio raštingumo mokymus žmonėms, neturintiems galimybės įsigyti tokių kursų.

Pasodinti medį

Paklaustas apie asmeninį gyvenimą Giedrius atviras - šiuo metu jis yra be galo laimingas, nes turi nuostabią žmoną Tatjaną, mėgstamą darbą bei jaučiasi naudingas visuomenei.

„Planuose, žinoma, ir vaikas, su kuriuo žadu pasodinti medį bei išauklėti jį doru žmogumi. Manau, tai yra svarbiausia – išauginti laimingą, gerą, sąžiningą šalies pilietį“, - teigia Giedrius, kurio svajonių sąraše ir kelionė į Pietų ašigalį.

Kalbantis su Giedriumi nekyla abejonių, kad net šią savo svajonę jis išpildys – ryžto ir užsispyrimo jam netrūksta, jėgų – taip pat, juk sportas ir gamta yra tapęs neatsiejama jo gyvenimo dalimi.

Vos ištaikęs laisvą valandėlę Giedrius lanko paplūdimio tinklinio ar teniso treniruotes, kartu su žmona važinėja dviračiais, riedučiais, taip pat mėgsta bėgioti ir  įveikti įvairius kliūčių ruožus. Toks jis ir politikoje – neabejojantis, kad neįveikiamų kliūčių nėra.

Po visų darbų Giedrius atsipalaiduoja prie jūros, jau tapusios neatsiejama jo gyvenimo dalimi.

„Su žmona mėgstame ilgus pasivaikščiojimus gamtoje. Kadangi gyvename pajūryje, mėgstame vaikščioti pajūriu ir stebėti bangas ar plaukiančius laivus su puodeliu karštos kavos. Kiekvieną penktadienį po darbų turime tradiciją pavakarieniauti mieste. Dar viena mūsų šeimos mažytė kasdieninė tradicija - kartu prie arbatos puodelio žiūrėti vakaro žinias“, - pasakoja jaunasis politikas, puikiai derinantis darbus, politinę veiklą ir šeimos gyvenimą.