Darbo partijos Vilniaus m. skyriuje - nauja pirmininkė

Rugsėjo 9-ą dieną Darbo partijos Vilniaus miesto skyriuje vyko pakartotinis visuotinis rinkiminis susirinkimas, kurio metu dviejų metų kadencijai išrinkta nauja skyriaus pirmininkė - Remigija Kadikinė.

Džiaugdamasi naujomis pareigomis R. Kadikinė pripažįsta, kad laukia daug darbų ir iššūkių, tačiau tikisi, kad dirbant visiems skyriaus nariams išvien juos įveikti nebus sunku.

„Išskirčiau pagrindines grupes iššūkių, su kuriais tikiuosi mums pavyks susidoroti visiems kartu dirbant komandoje. Tai vidinės komunikacijos stiprinimas ir nuolatinis dėmesys Darbo partijos nariams, visuomenės pasitikėjimo stiprinimas bei žinoma pasiruošimas Savivaldos ir Europos Parlamento rinkimams. Manau, kad sujungę šiuos tris iššūkius ir juos pradėję įgyvendinti, mes sustiprinsime Darbo partijos Vilniaus miesto skyrių ir realiai galėsime siekti aukštesnių tikslų“,- artimiausiais planais dalinosi skyriaus pirmininkė.

Pirmininko pavaduotojais išrinkti - Darius Ulickas, Ieva Kačinskaitė-Urbonienė ir Irena Binevičienė.

Sveikiname naująją Vilniaus miesto skyriaus pirmininkę ir tikime, kad jos kompetencijos bei gebėjimas matyti situaciją leis teisingai atstovauti Vilniaus miesto žmonių interesus.