Darbo partijos Raseinių skyrius pristatė kandidatus į savivaldybės tarybą

Šeštadienį, gruodžio 8 d., Darbo partijos Raseinių skyriuje buvo pristatytas kandidatų į Raseinių rajono savivaldybės tarybą sąrašas. Į šventinį vakarą pasveikinti raseiniškių atvyko ir Partijos pirmininkas Viktoras Uspaskich.

Darbiečių susirinkimą įžanginiu sveikinimu pradėjęs Darbo partijos pirmininkas V. Uspaskich pasidžiaugė gausiu kandidatų sąrašu bei atsinaujinusio skyriaus vieningumu.

Darbo partijos sąrašą į Raseinių rajono savivaldybės tarybą sudaro 50 asmenų, o kandidatas į merus - buvęs Raseinių rajono savivaldybės administracijos direktorius ir LR Seimo narys Darius Ulickas.

"Darbo partijos Raseinių skyrius į šiuos savivaldybės tarybos rinkimus įžengia gerokai atsinaujinęs. Sąraše esantys kandidatai - kaip niekada skirtingi tiek savo išsilavinimu, tiek ir darbine patirtimi. Galiu drąsiai teigti, kad atstovaujame itin platų spektrą žmonių. Ir, žinoma, kiekvienas iš mūsų atsakome už savo žodžius. Tai ne kartą įrodėme savo realiais darbais,"- kalbėjo Darbo partijos kandidatas į Raseinių rajono savivaldybės tarybos narius-merus D. Ulickas.

"Atsinaujinęs Darbo partijos Raseinių skyrius kaip niekada vieningas ir pasiryžęs laimėti rinkimus!"- džiaugėsi ir skyriaus pirmininkas Vaidas Kuzmarskis.