Algirdas Sakalauskas: kandidatuoju į mero postą, nes puikiai žinau kaip spręsti Kelmės r. žmonių problemas

Raseiniuose gimęs 52 metų Algirdas Sakalauskas Kelmėje gyvena beveik 45 metus. Mylimame mieste jis sukūrė darnią šeimą, su žmona susilaukė trijų puikių vaikų: sūnų Justo ir Ryčio bei dukros Miglės. Šiandien dukra ir vienas sūnus jau suaugę, gyvena savarankiškai, o jaunėlis dar gyvena su tėvais, tad Algirdas neatitrūksta nuo mokyklinių, paaugliškų rūpesčių. Tačiau jis – ne tik mylintis tėvas, bet ir verslininkas, aktyvus kelmiškis bei politikas.

Algirdas – smalsus ir daug kuo besidomintis verslininkas, vadovaujantis jau antrai savo įmonei. Šiuo metu jis yra UAB „NUOŠALĖ“, užsiimančios minkštų baldų gamyba, direktorius, vadovauja 8 kelmiškių kolektyvui. Darbe jis vadovaujasi sąžiningumo ir pagarbos žmogui principu, tai anot jo, puikiai tinka ir politinei veiklai, į kurią jis šiuo metu susikoncentravęs.

Puikiai pažinodamas Kelmės žmonių rūpesčius ir problemas, Algirdas kartu su Darbo partija žengia į didžiąją politiką – kandidatuoja į Kelmės rajono savivaldybės mero postą.

„Vadovaujamo darbo patirtis ir savo gimtojo rajono pažinimas duoda daug vertingų paskatų, kurias galiu pritaikyti ir politikoje. Neabejoju, kad žinios ir drąsa bei ryžtas veikti savo miesto žmonių labui yra tas sėkmės raktas, kurio reikia siekiant padėti Kelmei augti ir klestėti. Kartu su Darbo partija sieksiu įkvėpti miestui gyvybingumo, kad ne tik didieji Lietuvos miestai būtų žmonių ir verslo traukos centrai, bet ir mūsų Kelmė. Tikiu, kad kartu prisidėsime prie mūsų rajono klestėjimo“, - teigia A. Sakalauskas.

Vyras mylimą rajoną pažįsta nuo iki – čia gimė ir augo jo vaikai. Algirdas neslepia, kad be galo laukia susitikimų su atskirai gyvenančiais vaikais. Kai jie atvyksta, visa šeima kartu stengiasi praleisti kuo daugiau laiko. Jaukiai leidžia laiką gamtoje ir namuose, o kai tik pavyksta – keliauja, tiek Lietuvoje, tiek užsienyje.

Algirdas neabejoja, kad sveikame kūne – sveika siela. Todėl vyras mėgsta sveikatinimo treniruotes, ilgus pasivaikščiojimus, keliones pėstute. Tuomet, anot jo, išsigrynina mintys ir ateities planai dėliojasi aiškiau. Laisvalaikio pomėgių sąraše – ir konstravimas iš metalo, ir knygų – motyvacinių, mokslinių – skaitymas.

„Esu visada laimingas. Tiesiog neturiu priežasčių būti nelaimingu. Turiu mylimą šeimą, mėgstamą darbą, sportą, domiuosi politika, turiu ateities planų – tik spėk suktis“, - optimizmo nestokoja Algirdas.

Jis jau turi automobilio vairuotojo ir laivavedžio teises, tad ateityje – lėktuvo pilotavimas. Tai, neslepia Algirdas, yra viena jo svajonių. Visi, pažįstantys šį į politiką žengiantį vyrą, žino, jis savo žodžio visuomet laikosi. Tad galbūt jau netrukus virš Kelmės rajono praskries Algirdo pilotuojamas lėktuvas.