V. Uspaskich: noriu Lietuvai padaryti daug gero

Trečiadienį, kovo 21 d., Šilutės darbiečiai susirinko pasiruošti skyriaus pirmininko rinkimams. Susitikti su šilutiškiais atvyko ir Darbo partijos Garbės pirmininkas Viktoras Uspaskich.

Kandidatas į Darbo partijos pirmininkus V. Uspaskich šilutiškių buvo sutiktas itin šiltai. Susirinkusieji jį pasitiko plojimais, o Garbės pirmininkas iš karto ėmė teirautis žmonių apie gyvenimą Šilutėje. Žmonės įsitraukė į diskusiją ir ėmė klausti Viktoro Uspaskich nuomonės įvairiausiais klausimais – nuo dabartinio Seimo veiklos iki emigracijos mažinimo.

Darbiečiai taip pat domėjosi V. Uspaskich rašoma programa, todėl Garbės pirmininkas susirinkusiems papasakojo jos esmę.

„Mano rašoma programa unikali. Ji nebus šimto lapų, jis susidarys iš maždaug 7 punktų. Rudenį ketinu važinėti po skyrius ir kiekvienam žmogui apie ją detaliai papasakoti. Kiekvienas žmogus žinos, kokios pagrindinės Darbo partijos idėjos“, - susirinkusiems kalbėjo V. Uspaskich.

Darbo partijos Garbės pirmininkas teigė, kad jo rašoma programa gali atnešti daug naudingų pokyčių Lietuvai. 

„Aš noriu Lietuvai padaryti daug gero. Čia gimė mano vaikai. Čia praėjo mano aktyviausi ir geriausi metai. Turiu daug noro dirbti šiai valstybei. Noriu atiduoti duoklę Lietuvai. Su tokia idėja ir einu pirmyn. Tačiau viską padaryti turime kartu. Todėl kiekvienas žmogus turės mūsų programą, o ją atsivertęs ir perskaitęs pats žinos ir kiekvienam galės pasakyti, ką Darbo partija darys, jei bus išrinkta į Seimą“, - sakė V. Uspaskich

Po V. Uspaskich pasisakymo, l.e.p. Darbo partijos Šilutės skyriaus pirmininkė Vaida Pocė partiečių paprašė apsvarstyti, kas galėtų užimti skyriaus pirmininko pareigas. Šilutiškiai taip pat nusprendė, kad sekantį kartą visi susitiks balandžio 5 d. Šią dieną ir priims sprendimą, kas vadovaus skyriui. V. Pocė taip pat priminė apie artėjantį suvažiavimą ir pakvietė partiečius į jį atvykti. Susitikimo metu į partiją įstojo ir naujų narių, kuriems Garbės pirmininkas paspaudė ranką ir įteikė partijos ženkliuką.

Susitikimo pabaigoje Šilutės skyriaus nariai kandidatui į Darbo partijos pirmininkus Viktorui Uspaskich ir Darbo partijos atsakingajai sekretorei Ingridai Karpuškaitei įteikė gėlių. Su puokštėmis, skirtomis Šilutės skyriaus l.e.p. pirmininkei Vaidai Pocei, atvyko ir Šilalės bei Pagėgių skyrių nariai.