V. Uspaskich atvyko pasveikinti naująjį Darbo partijos Vilniaus miesto skyriaus pirmininką

Ketvirtadienį, kovo 22 d., Vilniaus miesto darbiečiai susirinko aptarti aktualiausius skyriaus klausimus ir išsirinkti naująjį skyriaus vedlį. Pabendrauti su partiečiais, pasveikinti naująją Vilniaus miesto skyriaus komandą ir pakalbėti apie svarbiausius partijos darbus atvyko ir kandidatas į Darbo partijos pirmininkus Viktoras Uspaskich.

Jis susirinkimą pradėjo sveikinimo žodžiu, džiaugėsi gausiai susirinkusiu skyriumi ir jo žmonių veiklumu, iniciatyvumu, rodomu noru dirbti. V. Uspaskich taip pat teigė, kad labai džiaugiasi, kad šiandien, kovo 22 d., bus išrinkta nauja Vilniaus skyriaus komanda, o Vilniaus darbiečiai turės vadovą, kuris skyriaus partiečius ves į priekį.

„Šiandien jūsų pareiga ir didžiausias uždavinys – išsirinkti naująjį skyriaus pirmininką. Tai atsakingas žingsnis, todėl gerai pagalvokite, kas galėtų jūsų skyrių sėkmingai vesti į priekį “, - kalbėjo V. Uspaskich.

Vėliau prasidėjo susirinkimo oficialioji dalis. Ją pradėjo l.e.p. Darbo partijos Vilniaus miesto skyriaus pirmininkė Jolanta Gaudutienė. Partiečiai nusprendė, kad ji ir turi būti visuotinio rinkiminio susirinkimo pirmininkaujančiąja.

„Visi susitelkę galime nuveikti didelių ir svarbių darbų. Aš taip pat kandidatuoju į Vilniaus miesto skyriaus pirmininko postą. Esu viena iš partijos steigėjų. Aktyviai dalyvauju partijos veikloje nuo 2004 metų. Dirbau V. Uspaskich komandoje, su juo teko apvažiuoti visą Lietuvą. Jei tapsiu skyriaus pirmininke - mano svarbiausi tikslai bus „apjungti“ žmones, sudaryti tokias sąlygas, kad jie dirbtų kartu. Ketinu aktyviai bendrauti su grupėmis“, - partiečiams kalbėjo kandidatė į Darbo partijos Vilniaus miesto skyriaus pirmininkus Jolanta Gaudutienė.

Partiečiai vieningai nusprendė, kad Vilniaus miesto skyriaus pirmininke turi tapti Jolanta Gaudutienė.

Iš karto po balsavimo naujoji Vilniaus miesto darbiečių vedlė pasitvirtino ir pristatė savo komandą – pavaduotojus, grupių vadovus, tarybos narius, iždininką, kontrolės komisiją. J. Gaudutienei pasitvirtinus savo komandą, Vilniaus miesto skyriaus nariai iškėlė kandidatą į Darbo partijos pirmininkus. Absoliuti dauguma partiečių nusprendė, kad juo turi tapti Viktoras Uspaskich.

Susirinkimo metu taip pat buvo patvirtinti ir delegatai į balandžio 15 d. įvyksiantį Darbo partijos suvažiavimą, kurio metu bus išrinktas naujasis Darbo partijos pirmininkas.