Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų proga leiskite Jus visus pasveikinti!

Mielieji, nežiūrint į viską, laikas eina savo vaga ir kalendorius mums praneša, kad ateina tos dienos, kai reikia susimastyti,  įvertinti savo nuveiktus darbus ir pakelta galva bei nuotaika kartu su savo artimaisiais džiaugtis pasiektais rezultatais. Nes nuotaika, sveikata, laimė ir rezultatai priklauso tik nuo mūsų pačių. Nežiūrint į tai, koks šurmulys vyksta aplink mus.

Gyvenimas - tai žaidimas su pakilimais ir nusileidimais, su džiuginančiais dalykais ir sunkumais, nes lengvas žaidimas nebūna įdomus.

Niekas šioje žemėje nevyksta šiaip sau, kiekviena situacija - tai pamoka ir virusas atėjo ne kenkti, o pamokyti, atkreipti mūsų dėmesį, persvarstyti savo veiksmus ir gyvenimo mąstymą.  

Tad  Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų proga leiskite jus visus pasveikinti ir palinkėti – būkite sveiki, laimingi, mylintys ir mylimi, rūpinkitės jus supančiu pasauliu, saugokite gamtą ir savo artimuosius,  išnaudokite savo prigimtį ir galias, kurias suteikė mums visiems mūsų Kūrėjas. O Jis mums suteikė galias kurti, kurti tokį gyvenimą, kokio mes patys norime.

Tad linkiu Jums visiems neplaukti pasroviui, kurią organizuoja jums kiti, nekultivuoti niūrios nuotaikos.  Linkiu  Jums  džiaugsmo, geros nuotaikos ir tokio gyvenimo, kokio jūs patys norite sau.

Su Šv. Kalėdom ir Naujaisiais metais!

Pagarbiai
Viktoras Uspaskich