Pasirašykite už Darbo partijos kandidatą į Prezidentus – ANDRIŲ MAZURONĮ

Kviečiame pasirašyti už tai, kad Darbo partijos kandidatas Andrius Mazuronis galėtų dalyvauti Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimuose VRK administruojamame elektroninių paslaugų portale adresu https://rdm.rinkejopuslapis.lt/kandidatu-paremimas/1786/78382/pretend.

Elektroninėmis atpažinimo priemonėmis prisijungęs rinkėjas matys kandidatų į Prezidentus sąrašą, kuriame galės pasirašyti už Darbo partijos kandidatą Andrių Mazuronį. 

SVARBU! Savo parašu rinkėjas gali paremti tiek kandidatų, kiek nori. Tačiau už kiekvieną kandidatą galima pasirašyti tik vieną kartą. Kitaip tariant, jeigu rinkėjas jau pasirašė elektroniniu būdu „Rinkėjo puslapyje", popieriniame parašų rinkimo lape už tą patį kandidatą pasirašyti nebegali (ir atvirkščiai). Jeigu tikrindama rinkėjų parašus VRK nustatys, kad rinkėjas už tą patį kandidatą pasirašė du ir daugiau kartų, bus neįskaitytas nė vienas jo parašas.   

Rinkėjų parašai renkami iki kovo 28 d. Vėliausiai iki šios dienos kiekvienas pretendentas į kandidatus turės būti surinkęs mažiausiai 20 tūkstančių rinkimų teisę turinčių Lietuvos Respublikos piliečių parašų ir juos pateikti VRK. 

Respublikos Prezidento rinkimai vyks gegužės 12 d.