Mieli partiečiai!

Sveikinu jus su geru rezultatu ir dėkoju jums visiems už nepasidavimą nuovargiui. Nes tiek rinkimų per tokį trumpą laiko tarpą dar neteko matyti. Suprantu, kad tai yra alinantis, kartais, atrodo, nedėkingas darbas. Todėl žaviuosi jumis, nes jūs suprantat, kad nuo kiekvieno iš jūsų priklauso mūsų visų gerovė, šalies ateitis, o šitas supratimas ir kelia pasitikėjimą mūsų partija rinkėjų akyse. Nepaisant visokių gandų apie partijos nykimą, jos draskymą į įvairias puses, mes įrodėm, kad esame rimta politinė jėga, galinti pasiekti aukštų rezultatų ir dalyvauti valstybės valdyme.

Sudėtingiausiu partijai laiku mes nepasidavėm savivaldos rinkimuose, beveik padvigubinom už mus balsavusių rinkėjų skaičių Europos Parlamento rinkimuose ir taip sukūrėm tvirtą pagrindą startui kitąmet vyksiantiems Seimo rinkimams.

Jeigu partiečiai man patikės, pats vesiu partiją ir sieksiu valdžios formavimo, todėl labai norėčiau matyti Darbo partijos atstovus iš kiekvieno rajono kitos kadencijos Seime.

Mūsų programa ir siekiai nukreipti ne į kosmetinius, o kardinalius sprendimus, iš esmes keičiant šalies padėtį, darant ją patraukliausia valstybe pasaulyje, o Lietuvos žmones – laimingiausiais pasaulyje. Ir mes jau pradėjome tai įgyvendinti.

Dar kartą sveikinu visus ir tariu jums nuoširdų ačiū už ištikimybę ir atsidavimą!

Su pagarba
Darbo partijos pirmininkas
Viktoras Uspaskich