Kandidatė į Vilniaus merus ir Darbo partijos sąrašo lyderė – Ieva Kačinskaitė-Urbonienė

Darbo partijos Vilniaus miesto skyrius suformavo stiprų kandidatų sąrašą į Vilniaus miesto savivaldybės tarybos rinkimus ir šiandien jį teikia Vyriausiajai rinkimų komisijai.
Sąrašo lyderė ir kandidatė į merus – Seimo narė, Seimo Švietimo ir mokslo komiteto pirmininko pavaduotoja Ieva Kačinskaitė-Urbonienė. Politikos mokslų bei ekonomikos išsilavinimą turinti I. Kačinskaitė-Urbonienė jau spėjo sukaupti įspūdingą patirtį politikoje: du kartus buvo išrinkta į Vilniaus miesto savivaldybės tarybą, dirbo Paslaugų ir miesto ūkio komiteto pirmininke, Seimo pirmininko patarėja. Yra aktyvi visuomenininkė ir trijų vaikų mama.

„Politikoje dalyvauju daugiau kaip 10 metų ir žinau, kad vienas žmogus įgyvendinti pokyčių – nepajėgus. Todėl džiaugiuosi, kad Darbo partijos kandidatų komanda yra profesionali ir įvairi kultūrine, tautine, profesine prasme. Labai vertinu visos komandos man suteiktą pasitikėjimą kurti patogų Vilnių, nes vilniečiai nebegali laukti – jie turi teisę gyventi kokybiškai, laiku gauti jiems reikalingas paslaugas“, - sakė I. Kačinskaitė-Urbonienė.

Po I. Kačinskaitės-Urbonienės Darbo partijos sąraše – verslininkas, buvęs partijos vadovas Viktoras Uspaskich. Pasak jo, Vilniui reikalingas meras, kuris iš tiesų matytų miestą ir jam nuoširdžiai rūpėtų jo žmonės.

„Vilniui reikia mero, kuris mato miestą ir girdi žmones. Kuris turi ūkišką požiūrį bei supratimą, kaip tvarkyti miestą. Toli ieškoti nereikia – už šimto kilometrų turime puikų pavyzdį, kaip apleistas miestas suklesti, kai jam vadovauja tinkamas žmogus. Toks, kuris mato viską – ir gatvių duobes, kurias reikia sutvarkyti, ir pastatus vaiduoklius, kuriuos reikia prikelti. Tikiu, kad Darbo partijos kandidatė į merus lygiai taip matys visas problemas ir dirbs, kad miestas būtų patogus jo gyventojams ir patrauklus investuotojams“, - sakė V. Uspaskich.

Darbo partija 52 kandidatų į Vilniaus miesto savivaldybės tarybos rinkimus sąrašą formavo siekdama į jį įtraukti įvairių sričių ir skirtingų profesijų žmones, kompetentingus ir patirties turinčius specialistus, kurie į Vilniaus miesto gyvenimą atneštų reikalingas permainas.

„Džiaugiuosi, kad kartu į rinkimus žengia buvęs Darbo partijos pirmininkas, ilgametis bendražygis, patyręs verslininkas ir politikas V. Uspaskich. Jo patirtis valdant savivaldybės įmones ir įstaigas itin reikalinga mūsų sostinei. Vilnius visada buvo savitas ir unikalus savo daugiakultūriškumu, svetingumu ir laisvumu. Mūsų kandidatai į miesto savivaldybės tarybą ketina ne tik spręsti įsisenėjusias miesto problemas, bet ir puoselėti jo kultūrinį unikalumą ir grąžinti nublukusiai sostinei jos ryškiausias spalvas“, - sakė Darbo partijos kandidatė į Vilniaus miesto merus I. Kačinskaitė-Urbonienė.

Savivaldybių tarybų ir merų rinkimai šalyje vyks ateinančių metų kovo 5 dieną.