Darbo partijos pirmininko V. Uspaskich sveikinimas Partijos 15-ojo gimtadienio proga

Mieli bendražygiai, draugai, palaikantys mus iš visų pasaulio kampelių žmonės!

Šiandien, spalio 18 dieną, lygiai prieš 15 metų buvo sukurta Darbo partija.

Kilnūs tikslai, energingas pasiryžimas leido Darbo partijai iškarto užsitarnauti žmonių pasitikėjimą. Visko buvo: pakilimų, kritimų, įvairių išbandymų, mūsų pačių buvo padaryta labai daug klaidų.  

15 metų, o įvykių buvo tiek, kad ir per 150 metų ne kiekviena organizacija pajėgtų išgyventi. Bet vieną galiu pasakyti, mes pasimokėm iš savo klaidų ir iš opozicijos mums kurtų įvairių spąstų.  Mes išlikom ir su šiuo jubiliejumi pradedam naują partijos etapą. Mes išsigryninom ir šiandien liko tikri, ištikimi darbiečiai, norintys realių pokyčių mūsų valstybėje.  

Lenkiu galvą ir tariu ačiū visiems už palaikymą, visiems, kas prisidėjo prie Darbo partijos kūrimo ir tiems, kurie pasirinko kitą kelią, ir oponentams už surengtas „pamokas“, visiems mano bendražygiams, kurie atsistojo šalia manęs, petys į petį, sunkiausiu partijos laiku. Ir linkiu visiems sekmės!

Atsižvelgdami į įgytą patirtį, išmoktas pamokas, šiandien mes turim pasvertas, realiais skaičiais pagrįstas idėjas, kurios ves mūsų valstybę į pirmas patraukliausių investicijoms valstybių pasaulyje gretas. Esu įsitikinęs, kad Lietuva pribrendo tokiems pokyčiams ir mes sakom TAIP europietiškiems atlyginimams! TAIP europietiškoms socialinėms garantijoms! TAIP europietiškoms pensijoms! TAIP socialiai orientuotam verslui!

Tad sveikinu su tokiu reikšmingu jubiliejumi visus mano bendražygius ir keliu aukštai Darbo partijos vėliavą už naujus darbus su sveiku ir skaidriu altruizmu, sunkiam, tačiau taip reikalingam Lietuvai darbui!!!

Pagarbiai Darbo partijos pirmininkas V. Uspaskich.