Darbo partijos Centrinėje būstinėje darbus pradeda kuratorė Dovilė Sodaitienė

Liepos 14 d. Varniuose įvyko Darbo partijos Tarybos posėdis, kurio metu buvo patvirtinta Darbo partijos sekretoriato atstovo apskrityse (kuratoriaus) pareigybė. Džiaugiamės jus informuodami, kad šias pareigas užims daugeliui gerai pažįstama, ilgametė partijos narė Dovilė Sodaitienė. 

D. Sodaitienė Darbo partijos veikloje dalyvauja nuo 2004 m., ji yra gerai susipažinusi su struktūra, turi patirties vykdant bei organizuojant rinkimų agitaciją, gali pasidalinti patirtimi bei savo žiniomis, kurios pravers tiek kasdienėje veikloje, tiek rinkimų laikotarpiu. 

„Džiaugiuosi sugrįžusi į komandą, esu pasirengusi išklausyti bei padėti visais su partija susijusiais klausimais, rasti sprendimus bei atsakymus į jums rūpimus klausimus. Artimiausiu metu planuoju susisiekti su kuruojamais skyriais ir su jais aptarti svarbiausius klausimus. Jeigu kyla neaiškumų, minčių ar pasiūlymų, drąsiai susisiekite su manimi. Esu visuomet pasiruošusi pagelbėti ir surasti sprendimus", - sako Darbo partijos Centrinės būstinės sekretoriato atstovė apskrityse Dovilė Sodaitienė.