Darbo partija užėmė 2-ą vietą žuvienės virimo čempionate Šilutėje

Šių metų rugsėjo 8-ąją dieną Šilutėje jubiliejinį 10-ąjį kartą vyko žuvienės virimo čempionatas, kuriame dalyvavo ir garbingą prizinę 2-ąją vietą tarp partijų laimėjo Darbo partija.

Šiame čempionate rungėsi net 58 komandos iš įvairių Lietuvos ir netgi užsienio miestų. Medalis ir skambus titulas laimėtas Darbo partijos Šilutės skyriaus pirmininkės Vaidos Pocės dėka. Būtent ji subūrė darbiečius dalyvauti ir motyvavo eiti pergalės link.

„Darbo partija šiame čempionate dalyvavo septintą kartą ir pirmą kartą laimėjo 2-ą vietą. Nuoširdžiai dėkoju savo komandai ir šefui Vaidui Gestautui. Viso renginio metu mus lydėjo gera nuotaika. Manau, kad tame irgi yra dalis pergalės. Juokavome, jog visi ženklai rodė sėkmę: Darbo partijai - 14 metų, mes buvom 14-iolikti ir dar 7-tą kartą dalyvavome! Džiugina ir tai, kad esu vieningos ir darbščios Darbo partijos komandos dalis. Šilutės skyriui padėti ir dalyvauti kartu čempionate atvyko kuratorė Dovilė Sodaitienė, Tauragės skyriaus pirmininkas Vaidotas Globys su komanda, Šilalės skyriaus administratorė Rita Čapienė, Klaipėdos skyriaus pirmininke Birutė Boreikina su komanda. Pagėgių skyriaus administratorė Virginija Kubilienė talkino nuo pat ryto, vėliau prisijungė ir Pagėgių skyriaus pirmininkas Algis Grublys bei jo pavaduotojas Edvinas Kriščiūnas. Mūsų didžiulis, ranka rankon dirbantis būrys tik dar kartą įrodė, kad geriausi rezultatai pasiekiami komandoje. Didžiuojuosi savąja - mes rašome naują Darbo partijos Šilutės rajono skyriaus knygą,"- įspūdžiais dalinosi Šilutės skyriaus pirmininkė Vaida Pocė.  „Tikros darbo žuvys“- būtent toks pavadinimas sulaukė daugiausiai darbiečių balsų, kai Šilutės skyriaus pirmininkė vykdė apklausą. Taigi bendras darbas prasidėjo nuo pirmųjų pasirengimo akimirkų ir padovanojo Darbo partijai sidabrą.