Darbo partija stiprina gretas – prie jos prisijungė Seimo narys Andrius Mazuronis

Seimo narys Andrius Mazuronis tapo Darbo partijos nariu. 39-erių metų politikas yra Seimo Biudžeto ir finansų komiteto narys,  2008-2016 m. kadencijose parlamente jis buvo Europos reikalų, Užsienio reikalų, Nacionalinio saugumo ir gynybos, Audito komitetų nariu.

„Matydamas dabartinės valdančiosios daugumos negebėjimą susikoncentruoti į valstybei svarbių klausimų sprendimą bei LR Seime tvyrantį chaosą ir pasimetimą, nusprendžiau jungtis prie naujai besiformuojančios, jaunatviškos bei veržlios Darbo partijos komandos. Tikiu, jog rinkėjų pasitikėjimas šia komanda per ateinančius Seimo rinkimus taps tvirtu pagrindu šalyje būtinų pokyčių įgyvendinimui“, - prisijungimą prie Darbo partijos komentavo A. Mazuronis. 

„Andrius Mazuronis yra jaunosios, jau nepriklausomoje Lietuvoje brendusios politikų kartos atstovas, turintis didelę parlamentinio darbo patirtį ir visada užimdavęs principinę poziciją. Tai žmogus, kuris turi stuburą, remiasi vertybėmis ir atsako už savo žodžius. Mums, Darbo partijai, tai svarbiausi privalumai, todėl tikiu, kad Andrius ilgainiui gali tapti vienu iš partijos lyderių.“, - sakė Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskich.

Jis pabrėžė, kad kartu Seimo nariu Valentinu Bukausku A. Mazuronis galės geriau atstovauti partiją ir jos programines nuostatas palaikančių Lietuvos žmonių interesus.