Puiki nuotaika renginyje „Visa šeima futbolo fiestoje“

Gegužės 15-ąją švenčiama Tarptautinė šeimos diena. Ją bendruomenės, įstaigos, organizacijos ir pačios šeimos švenčia ir mini skirtingai, tačiau stengiamasi sukurti pozityvią atmosferą kuo išradingiau.

Telšių lopšelio-darželio „Eglutė“ kolektyvas suorganizavo „Visos šeimos futbolo fiestą“. Šventė vyko stadione greta Telšių „Ateities“ pagrindinės mokyklos. Joje dalyvavo ir dviejų šio darželio auklėtinių senelis Seimo Darbo partijos frakcijos narys Valentinas Bukauskas.

„Reikia pasidžiaugti, kad sukurta infrastruktūra tarnauja visiems: ir mažiems, ir dideliems. Kuo daugiau sportuosite, tuo sveikesni ir stipresni užaugsite. Dėkoju už globą ir priežiūrą, nes šįkart, kaip direktorė minėjo, esu ne Seimo narys, bet senelis: turiu anūkus Emą ir Luką. Gero žaidimo ir puikių rezultatų!“ – šventės dalyviams linkėjo V. Bukauskas.

Darželio direktorė kartu su visais pasidžiaugė, jog buvo laimėtas projektas „Sveikoje bendruomenėje – sveikas vaikas“ ir skirtas 1320 eurų finansavimas, todėl lopšelio-darželio kieme netrukus atsiras naujų įrengimų. Po gražių linkėjimų ir pozityvių kalbų prasidėjo įnirtingos šeimų varžytuvės futbolo aikštelėje.

„Visos šeimos futbolo fiestai“ vadovavo nuotaikingi klounai. Prieš rungtynes – rimtas apšilimas. Renginyje netrūko smagių ir kūrybingų užduočių, azartiškos kovos ir aistringų sirgalių.