Kauno miesto skyriuje daug puikių pokyčių: naujas pirmininkas, nauja komanda, pasipildžiusios gretos

Pirmadienį, kovo12 d., Darbo partijos Kauno miesto nariai atvyko išsirinkti skyriaus pirmininko ir patvirtinti delegatus į balandžio mėnesį įvyksiantį Darbo partijos suvažiavimą. 

Visuotinio rinkiminio susirinkimo pirmininkaujančia skyriaus nariai bendru sutarimu išrinko Dovilę Sodaitienę. Patvirtinus susirinkimo darbotvarkę, Kauno miesto skyriaus administratorė Rasa Špokienė apžvelgė Kauno miesto skyriaus veiklą ir esamą padėtį. 

„Iš Viktoro Uspaskich Kauno miesto skyrius gavo padėką už gerą veiklą. Mes ir toliau turime būti kaip vienas kumštis ir toliau tvirtai žengti į priekį. Kauno miesto skyrius puikiai tvarkosi, mūsų gretas papildo vis nauji nariai. Todėl situacija yra džiuginanti ir toliau, esu tikra, kad tik gerės“, - džiaugėsi Rasa Špokienė. 

Sveikinimo žodį tarė ir Darbo partijos atsakingoji sekretorė Ingrida Karpuškaitė, kuri pasidžiaugė gera Darbo partijos padėtimi ir vis naujais nariais pasipildančiu Kauno miesto skyriumi.  

„Džiugi naujiena – Darbo partijos reitingai kyla. Mes priartėjome prie 5 proc. ribos – tai reiškia, kad netrukus Darbo partija ir vėl dalyvaus valstybės valdyme. Taip pat noriu pasidžiaugti, kad vis daugiau žmonių stoja į Darbo partiją. Kiekvieną dieną grįžta buvę ir ateina nauji nariai. O šiandien labai džiugi diena – Kauno miesto skyrius išsirinks pirmininką, kuris ves skyrių į priekį. Tai labai svarbus, atsakingas ir reikalingas žingsnis‘, - susirinkusiems sakė I. Karpuškaitė.

Apžvelgus skyriaus padėtį, įvyko Darbo partijos Kauno miesto skyriaus pirmininko rinkimai. Pasisakius kandidatams į šį postą, išklausius jų idėjas ir vizijas, partiečiai vienbalsiai nusprendė, kad naujuoju skyriaus vedliu turi tapti Martynas Maulė. 

„Visiems norėčiau padėkoti už išreikštą pasitikėjimą. Tikrai bus ką veikti, turime daug darbų drauge padaryti. Tikiuosi, kad visada taip gausiai rinksimės ir net neabejoju, kad į partiją ateis dar daugiau puikių žmonių ir visi kartu judėsime į priekį“, - dėkojo naujasis Darbo partijos Kauno miesto skyriaus pirmininkas Martynas Maulė.   Susirinkimo metu buvo patvirtinti skyriaus pirmininko pavaduotojai, tarybos nariai, iždininkas ir kontrolės komisija. Išsirinkus naująją Kauno miesto skyriaus komandą, imtasi sekančio itin svarbaus klausimo – delegatų į balandžio 15 d. įvyksiantį Darbo partijos suvažiavimą iškėlimo ir tvirtinimo.  Partiečiai patvirtino 38 delegatus. 

Kauno miesto skyriaus nariai susirinkimo metu taip pat iškėlė kandidatą į Darbo partijos pirmininkus. Susirinkę partiečiai vienbalsiai nusprendė, kad juo turi tapti europarlamentaras, Darbo partijos Garbės pirmininkas Viktoras Uspaskich.