Kaišiadorių darbiečiai nusprendė, kada rinks naująjį skyriaus pirmininką

Ketvirtadienį, birželio 27 d., aptarti svarbiausius skyriaus reikalus, laukiančius darbus ir planus susirinko Kaišiadorių darbiečiai. 

Partiečiai buvo nusiteikę itin darbingai, kalbėjo apie skyriaus veiklą ir artimiausius planus, diskutavo apie skyriaus pirmininko rinkimus ir paskyrė jų datą.

Į susitikimą su darbiečiais atvyko ir Darbo partijos pirmininko pavaduotojas Aidas Gedvilas bei atsakingoji sekretorė Ingrida Karpuškaitė.

"Labai malonu matyti Kaišiadoryse susirinkus tiek žmonių, kurie aktyviai kelia klausimus ir ieško sprendimų. Tai parodo neabejingumą ir norą siekti geriausių rezultatų. Liepos 6 d. nutarta organizuoti Kaišiadorių skyriaus pirmininko rinkimus. Būtinai šią dieną skyriuje apsilankysime dar kartą ir naujajam skyriaus pirmininkui paspausime ranką, palinkėsime sėkmingų darbų, ryžto, atkaklumo ir užsidegimo veikti. Apsilankyti skyriuje taip pat planuoja ir Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskich“, - sakė A. Gedvilas.

Susirinkusiems su dideliu polėkiu ir jėga eiti į priekį palinkėjo ir atsakingoji sekretorė Ingrida Karpuškaitė. "Šiandien čia susirinko tie, kurie nori dirbti. Ir būtent šiandien, ir šie žmonės pradeda darbus. Jie ves Darbo partiją Kaišiadorių savivaldybėje į priekį, atstovaus gyventojų interesus ir sieks geriausių rezultatų“, - kalbėjo Ingrida Karpuškaitė.