Darbo partijos Kėdainių ir Jonavos skyriuose - R. Janicko ir A. Paulausko debatai

Vakar, lapkričio 29 d., kandidatai į Darbo partijos pirmininkus Rolandas Janickas ir Artūras Paulauskas lankėsi net dvejuose Darbo partijos skyriuose: Kėdainiuose ir Jonavoje. Čia jie dalyvavo debatuose ir bendravo su skyrių nariais, atsakinėjo į juos dominančius klausimus, dalijosi savo vizijomis ir tikslais.

Į susitikimus su kandidatais gausiai susirinkę darbiečiai domėjosi R. Janicko ir A. Paulausko požiūriu į permainas bei partijos atsinaujinimą ir klausė, kokius darbus jie planuoja atlikti pirmiausiai, pradėję vadovauti Darbo partijai.

"Darbo partija yra subūrusi ir "užauginusi" stiprią komandą, kuri gali ir moka vieningai siekti bendrų tikslų. Mums nereikia su niekuo jungtis ar nubraukti visko, ką esame pasiekę. Galbūt partijoje yra tokių žmonių, kurie nežino, kodėl čia yra ir koks jų tikslas, tačiau tokių yra mažuma. Didžioji dalis yra darbštūs, atsakingi ir ambicingi žmonės, su kuriais naujasis pirmininkas galės toliau produktyviai dirbti", - susirinkusiems darbiečiams kalbėjo kandidatas į partijos pirmininkus R. Janickas.

Jam pritarė ir A. Paulauskas, pabrėždamas, kad partija turi gerą struktūrą, puikių narių, tačiau reikia atidžiau vieniems kitų klausytis.

"Turime atidžiau klausytis ir girdėti žmones, atliepti jų lūkesčius, dirbti dėl jų gerovės ir būti skaidrios, sąžiningos ir kompetentingos politikos dalyviai. Tai pagrindinės Darbo partijos vertybės, kurios turi tapti pamatu, partijai pradedant naują gyvavimo etapą", - sakė A. Paulauskas. Darbo partijos pirmininkas bus renkamas gruodžio 11 d. Kėdainiuose vyksiančio partijos suvažiavimo metu.