Varniuose atidarytas Darbo partijos sąskrydis: susirinko gausus būrys partiečių iš visos Lietuvos

Šeštadienį, liepos 14 d., prie Lūksto ežero buvo atidarytas Darbo partijos sąskrydis į kurį iš visos Lietuvos susirinko per 2 tūkst. partiečių. Sąskrydį atidarė Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskich.

„Šiandien mes atidarome savo bendrą šventę. Visus jus labai sveikinu su 2018 metų Darbo partijos sąskrydžiu. Linkiu jums visiems pabendrauti, susitikti su partiečiais iš kitų skyrių, pasikraukite teigiamos geros energijos. Mums tai labai svarbu. Žiūrint į jus, aš matau komandą, matau puikią organizaciją“,- partiečius su švente sveikino partijos pirmininkas. 

Pasveikinti sąskrydžio dalyvių atvyko Lietuvos profesinės sąjungos „Solidarumas“ pirmininkės pavaduotojas Vytautas Kašėta, Lietuvos kultūros darbuotojų profesinės sąjungos pirmininkas Juozas Rimkus, Respublikinės jungtinės profesinės sąjungos pirmininkas Arvydas Dambrauskas, Lietuvos pagyvenusių žmonių asociacijos vadovė Grasilda Makaravičienė. Viktoras Uspaskich padėkojo atvykusiems svečiams už gražius žodžius, visiems palinkėjo laimės ir prižadėjo, kad jau visai netrukus važinės po Lietuvą ir aplankys partiečius.