V. Uspaskich: Seimo nariui: „P. Čimbarai, pasiimk savo žmoną!“

Petrai, pats nuėjai pas komunistus, kagėbistus, kurie vadinasi LSDDP, tai  pasiimk ir savo žmoną, nes ji tinginiauja, nedirba ir dar orą gadina. Mums, atsinaujinančiai Darbo partijai, tokių tikrai nereikia. 

Nejaugi tau neužtenka Seimo nario atlyginimo ir pajamų iš verslo jai išlaikyti? Tokiu atveju aš asmeniškai tau kompensuosiu tuos grašius, kuriuos gauna mūsų administratoriai. Būk geras, padaryk nors vieną gerą darbą savo buvusiems partiečiams. Nes dar tikrai per jūsų melą žmonės įtikės, kad Darbo partija susijungė su komunistais. Nors jūs taip smarkiai norėjote, stengėtės parduoti partiją už kelias šiltas vietas savo užpakaliui,  bet aš jums neleidau ir neleisiu to padaryti niekada. 

Tad neklaidinkit,  Darbo partija savarankiška, laisva, atsinaujinusi, apsivaliusi nuo tokių kaip jūs. Su tikru lyderiu, kurį myli partija ir kuris tarnauja jai ir valstybei. 

Iš anksto dėkoju. Jei reikės kompensacijos, atsiųskit sąskaitą, apmokėsiu - tik šį kartą pavedimu, nes mane jau ne vieną kartą pakišot. 

Pagarbiai Darbo partijos pirmininkas V. Uspaskich