V. Uspaskich Šakių darbiečiams: turime dirbti visi kartu

„Malonu jus matyti“, - taip su Šakių darbiečiais šeštadienį pasisveikino Darbo partijos Garbės pirmininkas Viktoras Uspaskich.

Kandidatas į Darbo partijos pirmininkus teigė, kad jam labai malonu važinėti po skyrius, bendrauti su žmonėmis. 

„Malonu, kad jūsų čia tiek daug susirinko. Kad ir vienas, kad ir du ar penki žmonės. Vis tiek atvykčiau. Man malonu bendrauti su žmonėmis, paklausti kaip jie gyvena“, - su Šakių partiečiais kalbėjosi V. Uspaskich.

Šakių darbiečiams jis patvirtino kandidatuosiantis į Darbo partijos pirmininko postą ir paragino aktyviai ruoštis suvažiavimui.

„Balandžio 15 d. įvyks Darbo partijos suvažiavimas. Kviečiu jus visus atvykti. Aš ruošiu partijos programą, kurią suvažiavimo metu pristatysiu. Neagituoti atvažiavau. Bet atvykau pasakyti, kad rimtai pagalvotumėte ar norite man atiduoti savo balsą. Jei už mane balsuosite, turėsite skirti laiko ir energijos darbui. Aš vienas nieko nepadarysiu. Tad, jeigu nežadate prisidėti prie bendrų darbų, nebalsuokite. Darbų, jei užimsiu Darbo partijos pirmininko postą, turėsime imtis kartu“, - teigė Darbo partijos Garbės pirmininkas.

V. Uspaskich taip pat paminėjo, kad Darbo partija turi labai stiprią struktūrą, stiprų aparatą, kuris puikiai veikia jau 14 metų.

„Čia ne šiaip struktūra. Aš važiavau net į Vašingtoną, kad gaučiau žinių, kaip kurti tokį didelį politinį aparatą. Ten man parodė visą struktūrą. Pagal šį pavyzdį ir buvo kuriama mūsų partijos struktūra. Vėliau kitos partijos ėmė imti iš mūsų pavyzdį. Mes sėkmingai veikiame iki šiol, nesvarbu kaip įnirtingai bandė mus išdraskyti, nes turime stiprų aparatą. Jūsų, rajono žmonių dėka, mes esame čia ir puikiai veikiame“, - teigė V. Uspaskich. Vėliau žodį tarė l.e.p. Šakių skyriaus pirmininkė Dinara Gudaitienė, kuri su partiečiais aptarė pasiruošimą artėjantiems skyriaus pirmininko rinkimams.

„Skyriaus pirmininko rinkimai – labai svarbus žingsnis. Mes esame mažas skyrius – tačiau dirbantis, efektyvus. Jau turime pradėti galvoti ir apie artėjančius savivaldos bei Seimo rinkimus“, - susirinkusiems kalbėjo D. Gudaitienė.

Partiečiai į skyriaus pirmininkus pasiūlė net keturis kandidatus, o juos surengti nutarta balandžio 6 d.