V. Uspaskich: ruošiama partijos programa atneš realius pokyčius

Penktadienį, kovo 16 d., Panevėžio miesto darbiečiai susirinko pasiruošti artėjantiems skyriaus pirmininko rinkimams. Susitikti su partiečiais atvyko ir kandidatas į Darbo partijos pirmininkus Viktoras Uspaskich, kuris kalbėjosi su partiečiais bei pristatė savo ruošiamos programos gaires.

Darbo partijos Garbės pirmininkas padėkojo partiečiams už jų darbą, veiklą, už pasitikėjimą partija. V. Uspaskich taip pat džiaugėsi, kad darbiečiai nepasidavė kitos partijos vilionėms ir melagystėms. Partiečius stengiamasi suklaidinti. Dedamos visos pastangos, kad jie paliktų Partijos gretas ir prisijungtų prie kitos organizacijos. Tačiau darbiečių gretos ne tik, kad nemažėja, bet auga.

Susitikti su Garbės pirmininku atvyko gausus būrys partiečių, kurie išreiškė norą įstoti į partijos gretas. Susitikime dalyvavo ir suklaidintų darbiečių, kurie iš partijos buvo išvilioti klasta. Šie žmonės buvo suklaidinti kitos politinės organizacijos, tačiau išsiaiškinę tiesą, panoro grįžti į Darbo partiją.

Viktoras Uspaskich taip pat prakalbo apie savo rašomą programą, kuri Lietuvoje gali padaryti realius pokyčius.  

„Darbo partija gyva, gyvuos ir į Seimo rinkimus eis su programa, kurios neturės nei viena politinė organizacija. Aš programą rašau pats ir ją pristatysiu per Darbo partijos suvažiavimą“, - teigė V. Uspaskich.

Po V. Uspaskich pasisakymo, l.e.p. Darbo partijos Panevėžio miesto skyriaus pirmininkas Romas Jurevičius su partiečiais aptarė artėjančius skyriaus pirmininko rinkimus. Partiečiai nusprendė, kad jie įvyks kovo 29 d. 

Susirinkusieji taip pat aptarė galimus kandidatus į Darbo partijos Panevėžio miesto skyriaus pirmininkus. Į šį postą buvo pasiūlytas Panevėžio miesto savivaldybės tarybos narys Virginijus Viržintas ir Panevėžio miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja dr. Sandra Jakštienė. „Aš kandidatuoju į skyriaus pirmininkus, nes tikiu Darbo partija, tikiu partiečiais ir šviesia partijos ateitimi“, - kalbėjo V. Viržintas.

Vėliau partiečiai kandidatui į Darbo partijos pirmininkus V. Uspaskich uždavė gausybę klausimų. Darbiečiams buvo įdomios įvairiausio spektro temos – nuo partijos programos, vizijos, tikslų iki nacionalinio lygmens problemų. 

Diskusiją partiečiai pabaigė Garbės pirmininkui skirtais plojimais ir gerais palinkėjimais.