V. Uspaskich: kartu galime nuveikti daug gerų darbų valstybei

Pirmadienį, kovo 19 d. , Darbo partijos Jonavos skyriaus nariai susitiko aptarti svarbiausius skyriaus reikalus, pasiruošti skyriaus pirmininko rinkimams ir pasikalbėti apie partiją. Į susitikimą atvyko ir kandidatas į Darbo partijos pirmininkus Viktoras Uspaskich.

Garbės pirmininkas pasisveikino su kiekvienu atvykusiu, paspaudė kiekvienam žmogui ranką ir pasidomėjo, kaip jie gyvena. Atvykusieji V. Uspaskich pasakojo apie gyvenimą Jonavoje, apie svarbiausius krašto iššūkius, domėjosi, kokių pokyčių reikia bendruomenei. 

Prasidėjus oficialiajai susitikimo daliai, Darbo partijos Jonavos skyriaus administratorė Sandra Peškaitytė nušvietė esamą padėtį.

„Kviečiu visus susitelkti, nelikti abejingais. Nuoširdžiai prašau Sauliaus Jakimavičiaus ir Lino Bendiko apsvarstyti galimybę kandidatuoti į skyriaus pirmininkus“, - kalbėjo Jonavos skyriaus administratorė Sandra Peškaitytė.

Vėliau su partiečiams apie partijos veiklą kalbėjosi kandidatas į Darbo partijos pirmininkus V. Uspaskich. Jis patvirtino, kad kandidatuos į partijos pirmininkus ir trumpai pristatė rašomos partijos programos gaires.

„Aš tikrai kandidatuoju į Darbo partijos pirmininkus ir ruošiu programą, kurios neturi nė viena partija. Mūsų programa susidarys iš daugmaž septynių punktų. Tai pasiūlymai, galintys atnešti matomus pokyčius.  Juos įvykdžius sumažės emigracija, pakils ekonomika, pagerės švietimo sistema. Jei tapsiu partijos pirmininku, rudenį pradėsiu važinėti po skyrius ir vesiu mokymus, kurių metu žmonės bus supažindinti su partijos programa“, - Jonavos darbiečiams kalbėjo V. Uspaskich.

Kandidatas į Darbo partijos pirmininkus su partiečiais kalbėjosi ir apie kitos partijos rezgamas intrigas. Jis su susirinkusiais pasidalino apgautų darbiečių istorijomis, kurie iš partijos buvo išvesti klasta. Tačiau sužinoję, kad jiems buvo meluojama, užpildė prašymus grįžti.

Darbo partijos Garbės pirmininkas teigė, kad yra nusiteikęs labai optimistiškai ir tiki, kad drauge su partiečiais bus nuveikta dar daug gerų darbų valstybei.  „Programą mes ruošiame, todėl dabar turime pasiruošti įrodyti ir argumentuoti,  kodėl ją būtina įgyvendinti, už ją balsuoti, ją vykdyti. Mes tikrai stiprėjame. Mažiau veiklūs skyriai atgyja, o ir taip stiprūs dar  labiau susitelkia  “, - kalbėjo V. Uspaskich.

Diskusijos pabaigoje, aptarus svarbiausius partijos klausimus, Jonavos darbiečiai išsirinko datą, kuomet bus renkamas skyriaus pirmininkas.  Darbiečiai nusprendė, kad skyriaus pirmininko rinkimai įvyks balandžio 5 d. 

Susitikimo metu skyriaus partiečiams už puikų darbą taip pat buvo įteiktos padėkos. Kiekvienam iš jų už atsidavimą partijai V. Uspaskich paspaudė ranką, o susirinkusieji garsiai plojo.