V. Uspaskich atvyko susitikti su Darbo partijos Vilniaus miesto skyriaus nariais

Šeštadienį, kovo 10 d., Darbo partijos Vilniaus miesto skyriaus nariai susitiko aptarti aktualius klausimus. Pasikalbėti su partiečiais atvyko ir kandidatas į Darbo partijos pirmininkus, europarlamentaras Viktoras Uspaskich.

Pasisveikinęs su partiečiais, paspaudęs kiekvienam ranką, Darbo partijos Garbės pirmininkas pradėjo savo pasisakymą padėka partiečiams ir pabrėžė, kad tik jų dėka partija atlaikė visus išbandymus. Europarlamentaras taip pat kalbėjo apie ateinančius Darbo partijos pirmininko rinkimus. 

„Visi žinome, kad kandidatuoju į Darbo partijos pirmininko postą. Neketinu šioje pozicijoje likti amžinai. Man svarbu surinkti gerą komandą ir sustiprinti struktūrą. Ji ir dabar labai stipri, net ir po visų bandymų mus išdraskyti. Bet tobulėti yra kur. Labai tikiuosi, kad būsiu išrinktas. Esu pasiryžęs dirbti ir tikiuosi sulaukti jūsų pasitikėjimo“, - susirinkusiems partiečiams kalbėjo kandidatas į Darbo partijos pirmininkus Viktoras Uspaskich

 Jeigu bus išrinktas, Viktoras Uspaskich pranešė, kad į Seimą partija eis su nauja programa, kurią rengia pats. 

„Aš pats važiuosiu į visus skyrius, pats pristatysiu žmonėms mūsų programines nuostatas. Tai darysiu tam, kad visi žinotų, su kokiomis idėjomis eisime į Parlamentą. Dirbsime taip, kad kiekvienas žmogus žinotų, kokios mūsų pagrindinės gairės, kad galėtų jas pristatyti net kaimynui, kad žinotų, kokia partijos kryptis. Ruošiamos idėjos – labai stiprios ir galinčios smarkiai pagerinti Lietuvos žmonių gyvenimą“, - teigė V. Uspaskich.

Kandidatas į Darbo partijos pirmininkus taip pat palietė ir emigracijos, pajamų nelygybės ir minimalaus mėnesinio atlyginimo kėlimo tematikas. 

Po V. Uspaskich pranešimo, partiečiai aktyviai įsitraukė į diskusiją su Garbės pirmininku, uždavė jam daug klausimų ir išsirinko sekančio susitikimo datą, kuomet bus renkamas Darbo partijos Vilniaus miesto skyriaus pirmininkas. Partiečiai nutarė, kad jis įvyks kovo 22 d.  Į posėdį taip pat atvyko darbiečiai, kurie piktinosi, kad iš Darbo partijos gretų buvo išvilioti klasta. Pasakojo, kad jiems buvo pateikta melaginga informacija, daromas spaudimas ir neduota laiko pagalvoti, susivokti. Darbo partija yra stipri ir vieninga, todėl šie žmonės išreiškė norą ir toliau dalyvauti partijos veikloje. Šiandien jie grįžo į Darbo partiją. Darbiečiai, kuriuos bandyta apgauti, taip pat paprašė patikrinti ar jiems nežinant jų pavardės neįtrauktos į kitos partijos sąrašus.

Baigdamas susitikimą, kandidatas į Darbo partijos pirmininkus V. Uspaskich padėkojo už šiltą sutikimą ir teigė nekantriai laukiantis sekančio susitikimo bei artėjančio Partijos suvažiavimo.