Po diskusijos su V. Uspaskich Jurbarko skyrius pasipildė naujais nariais

Jurbarko darbiečiai šeštadienį (kovo 24 d.) suorganizavo diskusiją, į kurią atvyko ir Darbo partijos Garbės pirmininkas Viktoras Uspaskich.  Tik įžengus į salę, kandidatui į Darbo partijos pirmininkus susirinkusieji ėmė uždavinėti juos dominančius klausimus ir  aktyviai įsitraukė į pokalbį.

Pasisveikinęs su partiečiais, paklausęs, kokia bendra nuotaika vyrauja skyriuje, kaip žmonės nusiteikę, kaip gyvena skyrius ir jo nariai, Viktoras Uspaskich pasiteiravo ar Jurbarko darbiečiai jau pasiruošę artėjančiam suvažiavimui.

„Balandžio 15 d. mes pradėsime naują partijos etapą. Mes subrendome, nepasidavėm, viską atlaikėme. Tai bus naujas ėjimas į priekį“, - kalbėjo V. Uspaskich.

Paraginęs partiečius aktyviai ruoštis suvažiavimui, V. Uspaskich pristatė ir savo rašomą programą. Pasak jo, programa neeilinė, o patekus į Seimą bus dedamos visos pastangos, kad per pirmuosius mėnesius Seime ruošiami pasiūlymai būtų priimti.  

„Jeigu balsuosite už mane ir išrinksite Darbo partijos pirmininku, jūs taip pat turėsite dirbti. Dirbsime visi drauge. Jūs patys turėsite įsigilinti į programą, ją suprasti. Tuomet ir visiems žmonėms galėsite pateikti stiprius argumentus, kodėl ši programa turi būti įvykdyta“, - teigė Darbo partijos Garbės pirmininkas.

Kandidatas į Darbo pirmininkus taip pat paminėjo, kad kai kurie dabartiniai politikai mėgsta žmones maitinti pažadais, tačiau iš tiesų nieko nedaro.

„Gražūs žodžiai žmonių Lietuvoje nesulaikys. Gražūs žodžiai tautos nepamaitins. Reikia įstatymų, kurie keistų esamą padėtį teigiama linkme, o ne tik kalbėti. Mes tuos įstatymus dabar ir ruošiam“, - kalbėjo V. Uspaskich. Susitikimo pabaigoje dalis atvykusiųjų išreiškė norą įstoti į Darbo partiją ir tą pačią akimirką parašė prašymus. 

Partiečiams atsisveikinant su Garbės pirmininku, Darbo partijos Jurbarko skyriaus pirmininkė Vilma Venslauskienė V. Uspaskich padėkojo už vizitą, už smagią diskusiją ir įteikė šakotį.