Darbo partijos pirmininkų taryba: remiame 2 kandidatus į pirmininko pareigas

Pirmadienį, lapkričio 21 d., Darbo partijos būstinėje įvyko partijos pirmininkų taryba, kurioje buvo apsvarstyti visi kandidatai į Darbo partijos pirmininko postą. Po nuoseklaus kandidatų aptarimo ir diskusijų, Darbo partijos pirmininkų taryba nusprendė vieningai išreikšti paramą dviems kandidatams – Ukmergės merui Rolandui Janickui ir Artūrui Paulauskui.

„Pirmininkų taryba nusprendė remti R. Janicką, kuris kol kas yra vienas aktyviausių kandidatų, pareiškęs norą vadovauti partijai, bei A. Paulauskui, kuris sulaukė didelio palaikymo iš Darbo partijos skyrių visoje Lietuvoje. Abu kandidatai yra atsakingi, darbštūs, turintys patirties, mokantys suburti ir motyvuoti komandą, todėl neabejojame, kad tiek vienas, tiek kitas sugebės vadovauti Darbo partijai ir sėkmingai vesti ją į priekį“, - po pirmininkų tarybos sakė laikinai Darbo partijos pirmininko pareigas einantis Vytautas Gapšys.

Pirmininkų tarybos remiami kandidatai kartu su kitais, nusprendusiais kandidatuoti į Darbo partijos pirmininko pareigas, gruodžio 7 d. dalyvaus debatuose, kur pristatys savo viziją, uždavinius ir planus.

Naujasis Darbo partijos pirmininkas bus renkamas gruodžio 11 d. partijos suvažiavime Kėdainiuose.