Darbo partijos frakcija: „Turime susipažinti su biudžeto projektu"

Seimo Darbo partijos frakcija į susitikimą pakvietė finansų ministrę Rasą Budbergytę, kurios prašo pristatyti ateinančių metų biudžeto projektą ir svarbiausius jo akcentus.

„Kviečiame naująją finansų ministrę susitikti su frakcijos nariais ir pristatyti būsimo biudžeto gairių. Kadangi žadame būti valdančiojoje koalicijoje ir po Seimo rinkimų, turime susipažinti su biudžeto projektu, kad galėtumėme toliau planuoti, kaip tęsti savo pradėtus darbus – MMA ir vidutinio darbo užmokesčio didinimą, pensijų kėlimą ir kitus svarbius klausimus“, - sakė Seimo Darbo partijos frakcijos seniūnas Kęstutis Daukšys.

Darbo partijos frakcijos Seime seniūnas K. Daukšys pabrėžė, kad socialinėms problemoms spręsti reikalingi papildomi biudžeto asignavimai, nes atidėlioti atlyginimų ir pensijų kėlimo klausimo nebegalima.

„Pagal visus socialinius rodiklius stipriai atsiliekame nuo kitų Europos Sąjungos šalių, todėl socialinė sritis turi tapti prioritetu. Tikimės, kad tai supranta ir finansų ministrė“, - teigė K. Daukšys.