Biržuose apsilankęs V. Uspaskich: kasdien važinėju po skyrius, žmonių nuotaika puiki

„Kaip gyvenate?“ – tokiu klausimu penktadienio vakaro susitikimą su partiečiais Biržuose pradėjo kandidatas į Darbo partijos pirmininkus Viktoras Uspaskich.

Darbo partijos Garbės pirmininkas Biržų darbiečių buvo sutiktas itin šiltai. Jis domėjosi partiečių nuotaika, klausė jų požiūrio įvairiomis temomis, kalbėjosi apie skyrių. Išklausęs partiečių V. Uspaskich teigė, kad kasdien apsilanko vis kitame regione ir mato, kokia bendra atmosfera vyrauja skyriuose. Garbės pirmininko nuomone, žmonės nusiteikę puikiai ir yra itin pozityvūs.

 „Netrukus įvyks ir Darbo partijos suvažiavimas. Atvykite visi.  Mes rimtai ruošiamės Seimo ir savivaldos rinkimams. Dirbsiu taip pat aktyviai kaip ir anksčiau. Tikrai pasieksime daug. Ruošiu ir partijos programą, kurią plačiau pristatysiu per Darbo partijos suvažiavimą. Mūsų programa – labai gera, tokios neturi nė viena partija“, - kalbėjo V. Uspaskich.

Darbo partijos Garbės pirmininkas partiečiams pristatė pagrindines jo ruošiamos programos idėjas ir pateikė svarbiausius argumentus, kuo ji naudinga Lietuvai, kokius teigiamus pokyčius ji atneš. 

„Aš kandidatuoju į Darbo partijos pirmininkus. Jeigu balsuosite už mane, turėkite omenyje, kad jūs taip pat turėsite įdėti laiko ir energijos. Kad įgyvendintume Darbo partijos idėjas, turime dirbti kartu. Aš paruošiu programą ir visą kitą, tačiau jūs taip pat turėsite prie to prisidėti. Aš pasiruošęs eiti į priekį, bet man bus reikalinga jūsų pagalba“,  - kalbėjo kandidatas į Darbo partijos pirmininkus. Kovo 23 d., penktadienį įvykusio susirinkimo metu, į partiją buvo priimti ir nauji nariai. Kiekvienam iš jų V. Uspaskich paspaudė ranką, o susirinkusieji tokį sprendimą sutiko plojimais. 

Susitikimo pabaigoje Biržų darbiečiai taip pat nusprendė, kad balandžio 20 d. rinks skyriaus pirmininką.